Hulmursisolering med papiruld

​Har du brug for hjælp til isolering? Hos Tømrermester Kim Toft har vi specialiseret os i papiruldsisolering, og vi isolerer både vægge, lofter og gulve. Vi udfører bl.a. isolering i form af hulmursisolering i forbindelse med nybyggeri samt efterisolering af bestående bygninger i Helsinge, Hillerød og hele Nordsjælland.

Sænk varmeregningen med efterisolering

Ønsker du at spare på varmeregningen? Så kan en efterisolering af vægge, lofter eller gulve være en god løsning. Det kan minimere boligens varmeforbrug væsentligt samtidig med, at det skaber et bedre og sundere indeklima samt øger boligens værdi.

Hos tømremester Kim Toft gennemgår vi glædeligt din bolig sammen med dig og giver vores faglige vurdering af, hvor en efterisolering kan gøre en mærkbar forskel for dig.

Grøn hulmursisolering

Hos os kan du få en grøn løsning på isolering. Vores samarbejdspartner er CBI Danmark, der tilbyder papirisolering af høj kvalitet. Papiruldsisolering er et indsprøjtningsgranulat, der er fremstillet af genbrugspapir, hvilket gør det til en grøn løsning. Vi isolerer derfor også med stor glæde med denne form for granulat.

Hvad koster hulmursisolering?

Vores priser på hulmursisolering afhænger i høj grad af, hvor meget isolering der er behov for. Det afhænger også af, om der er tale om f.eks. en helt ny vægisolering eller en efterisolering i et gammelt hus.

Kontakt os for et tilbud på efterisolering

Ønsker du en konkret pris på hulmursisolering? Eller vil du gerne vide mere om efterisolering? Uanset hvad så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 40 83 14 74 eller skrive til vores e-mail info@ktim.dk, så vender vi tilbage til dig – evt. Med et godt og uforpligtende tilbud, hvis du ønsker det.​

Kontakt mig for et tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt