Hulmursisolering med papiruld

Hos Tømrermester Kim Toft har vi specialiseret os i papiruldsisolering, og vi udfører isolering i form af blandt andet hulmursisolering i forbindelse med nybyggeri såvel som efterisolering af bestående bygninger i Helsinge, Hillerød og hele Nordsjælland.

Vi isolerer vægge, lofter og gulve.

​Sænk varmeregningen med efterisolering

Ønsker du at spare på varmeregningen, er en efterisolering af vægge, lofter eller gulve en god løsning. Det kan minimere boligens varmeforbrug væsentligt samtidig med, at det skaber et bedre og sundere indeklima og øger boligens værdi.

Vi gennemgår glædeligt din bolig sammen med dig og giver vores faglige vurdering af, hvor isoleringen kan forbedres og gøre en mærkbar forskel.​

Grøn hulmursisolering

Vores samarbejdspartner er CBI Danmark, der tilbyder papirisolering af høj kvalitet. Papiruldsisolering er et indsprøjtningsgranulat, der er fremstillet af genbrugspapir og er derfor en grøn løsning, hvorfor vi med stor glæde isolerer med denne form for granulat.​

Hvad koster hulmursisolering?

Vores priser på hulmursisolering afhænger i høj grad af, hvor meget isolering der er behov for i dine vægge, og om der er tale om helt ny vægisolering, eller om der er tale om efterisolering i et gammelt hus.

Ønsker du en konkret pris på din isoleringsopgave, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 40 83 14 74 eller skrive til vores e-mail info@ktim.dk. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud.

Kontakt mig for et tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt