Få en professionel montering af døre

Trænger dine slidte døre til en udskiftning? Få en professionel montering af døre ved Tømrermester Kim Toft. Vi har mange års erfaring på området, og hos os finder du et hav af nye døre til fair priser. Vi holder til i Helsinge, men kører også gerne til blandt andet Hillerød, Frederiksværk og resten af Nordsjælland.

For os er kvalitet alfa og omega i alt vores arbejde. Vi har generelt stor interesse i at imødekomme vores kunders behov og dermed tilbyde den rette faglige ekspertise. Har du brug for rådgivning, inden du beslutter dig for valg af den rette dør eller terrassedør, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

Vi har med tiden hjulpet mange kunder med montering af døre – måske er du den næste? Vi står klar ved telefonen, når du er klar. Vi har generelt sørget for at etablere et mandskab med brede kompetencer, så vi kan klare alle tømreropgaver.

Vi tilbyder:

  • Høj kvalitet
  • Professionelle kompetencer
  • Udskiftning af døre
  • Udskiftning af indvendige døre
  • Rimelige priser

​Find den perfekte terrassedør

Hos os har du mulighed for at finde den perfekte terrassedør og efterfølgende få den monteret. Vi sørger desuden for at vejlede dig i tilfælde af, at du er i tvivl om valg af materialer. Vi er som sagt kun interesserede i at levere et godt håndværk og imødekomme dine behov.

Derfor lægger vi også en stor stolthed i at være med på sidelinjen, når du skal have monteret nye døre.

​Hvad koster montering af døre?

Vores priser på montering og valg af døre afhænger altid af opgavens omfang. Derfor spiller valg af materialer blandt andet ind på den endelige pris, samt hvorvidt det drejer sig om en udskiftning af indvendige eller udvendige døre.

Derfor kan vi ikke give en endelig pris, før vi har vurderet opgavens omfang. Her vil du modtage et uforpligtende og skræddersyet tilbud. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du yderligere spørgsmål til montering eller valg af indvendige døre, terrassedør, priser eller andet, så hører vi meget gerne fra dig.

Ring til telefon 40 83 14 74, eller send os en e-mail på info@ktim.dk.

Kontakt mig for et tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt