Konkurrencedygtige priser

  Kvalitet fra start til slut

  Få et uforpligtende tilbud​

Telefon: 40 83 14 74

Køkkenrenovering med individuelle løsninger

​​Trænger det gamle køkken til en køkkenrenovering, så tag Tømrermester Kim Toft med på råd. Vi kan hjælpe med alt fra renovering af vægge, lofter, gulve og vinduer til montering af nyt køkken og udførsel af specielle og individuelle løsninger til kunder i Helsinge og Nordsjælland.

Vælg den helt rigtige løsning

Køkkenet er et fælles samlingssted for familien og skal derfor være et rart og behageligt rum at opholde sig i samtidig med, at det skal opfylde alle krav til madlavningens bekvemmelighed. Derfor er det vigtigt, at køkkenet matcher lige præcis dig og din familie og ikke mindst boligen.

Vi kan være behjælpelige med at finde ud af, hvad jeres behov er, hvilken form for køkkenrenovering der bedst matcher boligen og familiemønsteret og ikke mindst med at finde ud, hvordan du bedst udnytter kvadratneterne i et eventuelt nyt køkken.

Vi sætter kunden i fokus og sørger for, at du får det køkken, du og din familie drømmer om.

Lad os stå for din køkkenrenovering

Kontakt os hvis du går og drømmer om en køkkenrenovering. Du kan ringe til os på telefon 40 83 14 74 eller sende en mail til info@ktim.dk. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud, hvor du får en pris på køkkenrenovering.

Firmainformation

Tømrermester Kim Toft

CVR: 21429538

Kontaktinformation

Telefon: 40 83 14 74

E-mail: info@ktim.dk