Tagrenovering udføres af professionelle

Hos Tømrermester Kim Toft i Helsinge, udfører vi både mindre tagreparationer, tagrenovering og udskiftning af tag samt kvistarbejde på huse i Nordsjælland.

Vi har mange års erfaring i branchen, og kan derfor garantere professionelt arbejde hver gang vi udfører tagrenovering.

Undgå store skader med en tagrenovering

Taget er året igennem et af de mest udsatte komponenter på boligen og bliver dagligt truet af enten sol, skygge, vind, regn, sne eller nedfaldende blade og grene. 

Derfor er det også vigtigt, at et tag er tæt og stærkt og kan modstå de forskellige vejrlig, således der ikke sker alvorlige og omkostningstunge skader på såvel tag som indvendige konstruktioner hvad enten det er et gammelt eller nyt tag.

Vi kan tilbyde et tagtjek, hvor vi gennemgår taget fra ende til anden for eventuelle fejl, problemer og skader, så der kan reageres i tide, inden de udvikler sig. 

Vi giver vores professionelle vurdering af tagets tilstand og fremlægger de forskellige muligheder inden for tagrenovering, reparation eller et helt nyt tag.

Sammen finder vi en løsning, der bedst kan betale sig, og som matcher dine ønsker, behov og økonomiske rammer - både her og nu og på længere sigt.​

Få et tilbud på tagtjek

Vi står klar til at varetage dit tagarbejde uanset om du ønsker at få en tagrenovering af dit nuværende tag eller eller har tankerne på at få lagt et nyt.

Du kan ringe til vores telefon på 40 83 14 74 eller sende os en mail på info@ktim.dk så vi sammen kan finde den bedste løsning for netop dig. 

Kontakt mig for et tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt