Renovering af hus udført af fagfolk

​​Hos Tømrermester i Helsinge Kim Toft er det de mindre spjældopgaver, der fylder meget i hverdagen. Dertil er vi yderst kompetente til at udføre en komplet renovering af hus. Vi udfører tilbygning og totalrenovering af hus i Helsinge, Hillerød og hele Nordsjælland.

Uanset om du drømmer om en større ombygning eller renovering af hus, om dine køkkenlåger trænger til at blive frisket op, eller om du har en gammel havebænk, der skal repareres, så klarer vi jobbet. Vi udfører alle typer renoverings- og reparationsopgaver og leverer altid et smukt og tilfredsstillende resultat.

Gennemført kvalitet ved husrenovering

Vores store styrke og varetegn er vores engagement og omhu med arbejdsopgaverne – uanset opgavernes omfang.

Vi kæler for detaljen og lægger alle vores kræfter i den enkelte opgave ved renovering af hus. Hos os er intet overladt til tilfældighederne, og vi udfører intet arbejde halvt.

Vi sætter en stor ære i at levere et solidt og smukt håndværk i høj kvalitet, ligesom du også er sikret en løsning, der matcher dine ønsker og behov.​

Hvad koster renovering af hus?

Vores priser på renovering af hus afhænger af opgavens omfang. Er det en mindre tilbygning, vil prisen naturligvis være anderledes end en totalrenovering af et gammelt hus.

Ønsker du en konkret pris på lige netop din opgave, skal du bare kontakte os på vores telefon 40 83 14 74, eller du kan skrive til vores e-mail info@ktim.dk.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Kontakt mig for et tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt