Konkurrencedygtige priser

  Kvalitet fra start til slut

  Få et uforpligtende tilbud​

Telefon: 40 83 14 74

Renovering af hus udført af fagfolk

​​Hos Tømrermester i Helsinge Kim Toft er det de mindre spjældopgaver, der fylder meget i hverdagen. Dertil er vi yderst kompetente til at udføre totalrenovering af hus. Vi udfører tilbygning og renovering af hus i Nordsjælland.

Men hvad end du står for døren til en større renovering af hus, eller der blot er tale om køkkenlåger, der skal friskes op, eller en gammel havebænk, der skal repareres, så klarer vi jobbet. Vi udfører alle typer renoverings- og reparationsopgaver og leverer altid et smukt og tilfredsstillende resultat.

Gennemført kvalitet ved husrenovering

Vores store styrke og varetegn er vores engagement og omhu med arbejdsopgaverne – uanset opgavernes omfang.

Vi kæler for detaljen og lægger alle vores kæfter i den enkelte opgave ved renovering af hus. Hos os er intet overladt til tilfældighederne, og vi udfører intet arbejde halvt. 

Vi sætter en stor ære i at levere et solidt og smukt håndværk i høj kvalitet, ligesom du også er sikret en løsning, der matcher dine ønsker og behov.

Hvad koster renovering af hus?

Prisen på renovering af hus afhænger af opgavens omfang. Er det en mindre tilbygning, vil prisen naturligvis være anderledes end en totalrenovering af et gammelt hus.

Vi står til rådighed hvis du ønsker en renovering af hus. Du kan kontakte os på vores telefon 40 83 14 74. Du kan også sende os en mail på info@ktim.dk. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Firmainformation

Tømrermester Kim Toft

CVR: 21429538

Kontaktinformation

Telefon: 40 83 14 74

E-mail: info@ktim.dk