​Lad professionelle varetage din tilbygning

​Skal børnene have et legehus i haven? Skal sommeren nydes til fulde på en lækker hævet terrasse? Eller skal bilen beskyttes for det danske vintervejr? Hos Tømrermester Kim Toft udfører vi flere forskellige typer af tilbygninger, og vi deler gerne ud af vores ekspertise.

Vores kunder henvender sig bl.a. fra Helsinge, Hillerød og resten af Nordsjælland, og vi kommer selvfølgelig gerne til dig, hvis du bor her omkring.

Få den helt rigtige løsning

Uanset hvilken form for tilbygning, du ønsker, kan vi løse projektet for dig - tilmed med en stor portion erfaring, professionalisme og kvalitet.

Hos os kan du bl.a. få hjælp til:

  • Udestuer
  • Terrasser (træ)
  • Skure
  • Garager
  • Carporte
  • Tilbygning til hus

Udnyt fordelene ved at vælge hovedentreprise

Sammen med vores dygtige samarbejdspartner kan vi stå for hovedentreprisen på din næste tilbygning. Her står vi for alt fra start til slut. Det betyder, at vi kan komme med gode idéer og rådgivning til tilbygningen, hvis du selv er i tvivl om, hvordan opgaven skal løses bedst.

Vi er eksperter i produkter fra VELUX, og derfor kan vi blive din foretrukne dagslys-rådgiver i byggeprocessen. Sammen finder vi ud af, hvilke vinduer der passer bedst til dine behov.

Vi rådgiver også i de forskellige materialevalg, så du er sikker på at få en løsning, der matcher dine behov og boligens æstetiske udtryk.

Hvad koster en tilbygning?

Der findes et ikke et standardsvar på, hvad en tilbygning koster. Din pris afhænger af projektets omfang samt hvilke materialer, du vælger. 

Du skal derfor kontakte os og fortælle om dine ønsker, hvis du gerne vil have en konkret pris. Derefter giver vi dig et godt tilbud på vores ekspertise, så vi hurtigt kan komme i gang med din tilbygning.

Du skal blot vide, at vi altid har konkurrencedygtige priser, og det er din helt klare fordel.

Skal vi hjælpe?

Er du nysgerrig på priser, eller ønsker du blot at høre mere om vores ydelser? Giv os et kald på 40 83 14 74 eller send os en e-mail til info@ktim.dk og fortæl om dine ønsker. Sammen finder vi frem til den bedste plan for udførelsen af din tilbygning.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt mig for et tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt