Konkurrencedygtige priser

  Kvalitet fra start til slut

  Få et uforpligtende tilbud​

Telefon: 40 83 14 74

Udskiftning af vinduer og døre udføres

​Hos Tømrermester Kim Toft i Helsinge har vi stor erfaring inden for reparation- og udskiftning af vinduer og døre i Nordsjælland.

Vores primære hovedfelt i branchen er spjældopgaver, hvorfor udskiftning af vinduer og døre er en stor del af vores daglige arbejde. Det betyder også, at vores ekspertise på området er stor. 

Vi er ligeledes certificeret af Velux, hvilket er din garanti for faglig dygtighed, høj viden og en sublim kvalitet når vi udfører montering af døre eller montering af vinduer.

Vi kan derfor garantere en kyndig rådgivning og vejledning, ligesom vi altid sikrer et færdigt resultat af højeste kvalitet.

Vi udskifter og reparerer alle typer

Vi arbejder med udskiftning af vinduer og døre i alle typer fra forskellige leverandører, således at du kan få lige præcis det produkt, du ønsker – uanset om der er tale om store glaspartier til stuen, en terrassedør til soveværelset eller små kvadratiske vinduer til kontoret.

Står du og mangler en kvalitetsbevidst tømrer til udskiftning af vinduer og døre? Så står vi klar til at hjælpe dig uanset opgavens omfang.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Prisen på montering af døre og vinduer afhænger af opgavens omfang. ​Har du spørgsmål hertil, er du naturligvis velkommen til at kontakte os, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud.

​​

Du kan kontakte os på telefon 40 83 14 74 eller sende os en mail på info@ktim.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Firmainformation

Tømrermester Kim Toft

CVR: 21429538

Kontaktinformation

Telefon: 40 83 14 74

E-mail: info@ktim.dk