Udskiftning af vinduer: Få monteret nye vinduer

Hos Tømrermester Kim Toft har vi stor erfaring inden for reparation og udskiftning af vinduer i blandt andet Helsinge, Hillerød, Frederiksværk og resten af Nordsjælland.

Vores primære hovedfelt i branchen er spjældopgaver, hvorfor nye vinduer er en stor del af vores daglige arbejde. Det betyder også, at vores ekspertise på området er stor.

Certificeret forhandler af Velux vinduer

Vi er certificeret af Velux, hvilket er din garanti for faglig dygtighed, høj viden og en sublim kvalitet, når vi udfører montering/udskiftning af vinduer.

Vi kan derfor garantere en kyndig rådgivning og vejledning inden for Velux vinduer, ligesom vi aldrig sikrer et færdigt resultat af højeste kvalitet.

Drømmer du om et ovenlysvindue?

Vi arbejder med udskiftning af vinduer i alle typer – og fra forskellige leverandører, således at du kan få lige præcis det produkt, du ønsker.

Det gælder uanset om der er tale om store glaspartier i stuen, et ovenlysvindue i soveværelset eller små kvadratiske vinduer til kontoret. Derfor kan vi også tilbyde montering af vinduer efter mål.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

​Vores priser på nye vinduer afhænger af opgavens omfang, hvilken type vindue du ønsker samt om der er tale om specialmål eller standardmål. Ønsker du en konkret pris på for eksempel Velux vinduer eller et ovenlysvindue, skal du bare kontakte os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Ring til Tømrermester Kim Toft på telefon 40 83 14 74, eller skriv til e-mail info@ktim.dk.

Kontakt mig for et tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt