Udskiftning af vinduer og døre

Hos Tømrermester Kim Toft i Helsinge har vi stor erfaring inden for reparation- og udskiftning af vinduer og døre i blandt andet Hillerød og resten af Nordsjælland.

Vores primære hovedfelt i branchen er spjældopgaver, hvorfor udskiftning af vinduer og døre er en stor del af vores daglige arbejde. Det betyder også, at vores ekspertise på området er stor.

Certificeret af Velux

Vi er ligeledes certificeret af Velux, hvilket er din garanti for faglig dygtighed, høj viden og en sublim kvalitet når vi udfører montering af døre eller montering af vinduer.

Vi kan derfor garantere en kyndig rådgivning og vejledning, ligesom vi altid sikrer et færdigt resultat af højeste kvalitet.

Vi udskifter og reparerer alle typer døre og vinduer

Vi arbejder med udskiftning af vinduer og døre i alle typer fra forskellige leverandører, således at du kan få lige præcis det produkt, du ønsker – uanset om der er tale om store glaspartier til stuen, en terrassedør til soveværelset eller små kvadratiske vinduer til kontoret. Derfor kan vi også tilbyde montering af nye vinduer efter mål.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser på vinduesudskiftning afhænger af opgavens omfang, hvilken type vinduer du ønsker, og om der er tale om specialmål. ​Ønsker du en konkret pris, skal du bare kontakte os, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud.

Ring på telefon 40 83 14 74 eller skriv til vores e-mail info@ktim.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

​Som VELUX dagslys-rådgiver sikrer vi mere dagslys og bedre indeklima i din bolig

​Som VELUX dagslys-rådgiver tilbyder vi særlige kompetencer i forbindelse med VELUX ovenlysløsninger.

Som VELUX dagslys-rådgiver har vi gennemført et uddannelsesforløb i samarbejde med VELUX Danmark A/S. 

Du kan derfor trygt regne med kompetent og faglig rådgivning om mulighederne med VELUX ovenlysløsninger i netop din bolig:

  • Dagslysets betydning for øget trivsel indendørs
  • Bedre ventilation sikrer et godt indeklima
  • Den energimæssige betydning
  • Placering af ovenlysløsningerne i husets rum
  • Valg af de bedst egnede produkter og tilbehør

Kontakt mig for et tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt